Jubileumjaar en Jaarvergadering

2016 is het alweer, en dat betekent voor Sparta Wilhelmina een jubileum, we bestaan dit jaar alweer 105 jaar! Dat gaan we natuurlijk met alle leden vieren, dit zal ergens rond november plaats vinden. Meer info volgt daar natuurlijk nog over.
Daarnaast is het ook bijna weer tijd voor de jaarvergadering. Met een belangrijk punt op de agenda. De KNGU (koninklijke nederlandse gymnastiek unie) zit in zwaar financieel water. Zij gaan de bondscontributie verhogen voor de gymnastiekverenigingen. In verband met de financiele crisis heeft Sparta Wilhelmina er de laatste jaren voor gekozen om geen contributieverhoging toe te passen en hebben we 'geteerd' op onze reserves. Nu de KNGU met een verhoging komt van de bondscontributie hebben we geen keuze meer dan ook voor onze leden de contributie aan te passen. Dit zal besproken worden op de jaarvergadering. Deze vindt plaats op 18 februari in de Diekmanhal, de agenda volgt nog.
Sabrina on woensdag 13 januari 2016 - 09:28:54
reactie: 0


You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click Deblokkeren Blokkeren