Welkom op de site van gymnastiekvereniging Sparta Wilhelmina Enschede.

Alle gymmers zijn hier van harte welkom, van jong tot oud. De jongsten kunnen al meedoen aan de kleuterlessen en wordt er door onze fanatieke trimmers nog hard gewerkt aan de conditie en gezelligheid!
Uiteraard zijn er voor alle tussenliggende leeftijden ook leuke en uitdagende trainingen te volgen. Kijk maar eens bij het lesrooster!

Op deze pagina staan wat belangrijke nieuwtjes maar de meeste nieuwtjes en foto's en video's kunt u vinden op onze  (openbare) Facebookpagina. Verdere informatie kunt u vinden in het menu links.

Wij zijn aangesloten bij de KNGU en Calibris
gecertificeerd. Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf voor het ROC van Twente.

  Vandaag 9-6 gaan de lessen door!

Vandaag gaan de buitenlessen wel door! Kleed je op de temperatuur, dichte schoenen aan en water en matje mee!


Veel plezier allemaal :-)
Sabrina on dinsdag 09 juni 2020 - 16:04:28
reactie: 0

  Start buitenlessen!!!

Hallo!  


Wat fijn! We gaan starten met buiten turnen! En wel vanaf vandaag! Wat hebben we het turnen en de kinderen gemist!!  


Hierbij alle informatie met betrekking tot het buiten turnen. Leest u alstublieft de onderstaande info zorgvuldig door. Opgeven bij de eigen leiding kan via de app. De telefoonnummers staan in het informatie hieronder. Graag alleen een appje sturen als u uw kind opgeeft voor het buiten turnen.  
Deze info is ook naar alle bij ons bekende emailadressen gestuurd, heeft u geen mail ontvangen? Laat dit dan even weten via soosting@hotmail.com


Helaas hebben we niet het hele rooster gelijk kunnen houden. De meisjeslessen van de woensdag zijn naar de donderdag verplaatst in verband met de beperkte ruimte. Ook de tijden zijn hier en daar wat aangepast. Kijk goed op het rooster naar de tijden! Alle lessen zijn de komende weken 50 minuten omdat we anders in de knel komen met halen en brengen. Er zullen namelijk meerdere verenigingen en groepen tegelijk trainen.


We trainen tot de zomervakantie buiten.  Als laatste, de laatste contributie is niet geïnd in april. Onze penningmeester is druk bezig om te kijken hoe de contributie voor deze laatste maand eruit zal zien. Daar zult u te zijner tijd meer informatie over krijgen.  


WE HEBBEN ER ZIN IN! 


Met vriendelijke groet, 
Bestuur en leiding Sparta Wilhelmina Enschede.
Beste leden en ouders/verzorgers, 


Na een uitgebreide zoektocht is het gelukt om samen met Sportaal, Sportlust en Hercules Hebe een buitenaccommodatie te vinden voor openluchttrainingen van Sparta Wilhelmina. Middels deze mail willen we jullie op de hoogte stellen van een aantal praktische zaken om volgende week de trainingen zo goed mogelijk te laten verlopen. 


De locatie


Velden van V.V. Zuid Eschmarke (zijde van de oude kantine) J.J. van Deinselaan 42 EnschedeLesrooster


Het rooster zal helaas niet gelijk zijn aan die in de gymzaal. Hoe u zich kunt inschrijven voor de lessen:
Selectie groepen
Leden en ouders/verzorgers van de selecties zullen via de mail en app worden geïnformeerd over trainingstijden. Opgeven kan via de mail, selectiespartawilhelmina©hotmail.com 


Recreatielessen


U kunt zich via de app opgeven bij de EIGEN leiding. Opgeven hoeft (maar MOET) maar 1x, dit is zodat we weten dat u de documenten heeft gelezen en akkoord gaat met het buitentraining. Dus ook al uw kind later toch mee doen, dan moet u eerst opgeven, zodat de leiding een actuele presentielijst heeft. Zonder opgave, geen deelname. 


Danny Laarman: 06-404 790 31 
Kaylee Eisinger: 06-312 801 02 
Carlijn de Vries: 06-151 736 07 
Thessa van der Weide: 06-222 090 05


Logistiek
Zoals in de protocollen van de overheid is vastgelegd, is het voor ouders niet toegestaan om bij de les aanwezig te zijn. U dient dus uitsluitend uw kind te brengen en te halen. Houd daarbij rekening met het volgende:


Auto
Het halen en brengen van kinderen is middels een drive-through mogelijk. Het terrein is via bovenstaand adres met de auto toegankelijk. Uw kind stapt op het terrein uit en u rijdt direct door naar de uitgang. Het is absoluut niet toegestaan om als ouder de auto te verlaten. Er zullen speciaal aangewezen coördinatoren en trainers aanwezig zijn om uw kinderen op te vangen en hierop toe te zien. Ophalen zal op dezelfde manier plaatsvinden als het brengen. 


Fiets
De fietsenstalling op het sportpark is via dezelfde toegangsweg toegankelijk. Alleen sporters mogen het terrein betreden. Ook hier mogen ouders uitsluitend aanwezig zijn om kinderen te brengen en te halen. Zij wachten voor het hek op gepaste afstand van elkaar. Volg de instructies van de coördinatoren op.
Zorg er alstublieft voor dat uw kinderen niet te vroeg of te laat worden gebracht of gehaald. Dit is in verband met de juiste opvang bij ontvangst cruciaal en voor een goede doorstroming van het verkeer op het terrein.


Benodigdheden
Een les in de buitenlucht is natuurlijk niet te vergelijken met een training in een gymzaal. De benodigdheden verschillen dan ook. Graag de volgende zaken meenemen naar de les:
  • Sportkleding afgestemd op weersomstandigheden
  • Buitensportschoenen
  • Water
  • Een (turn) matje of grote badhanddoek voorzien van naam als je deze
  • Zorg dat kinderen ingesmeerd zijn als de zon schijnt!
  • Voor de meisjes: Haren vast!

Weersomstandigheden
Uiteraard proberen we alle lessen plaats te laten vinden! Om de veiligheid voor de lessen te kunnen borgen, bekijken we per dag of het weer en de locatie dit toestaan. Kijk daarom elke lesdag na 12 uur op social media van Sparta Wilhelmina (of groepsappen als deze aanwezig zijn) om te zien of de lessen doorgaan.


Protocollen en maatregelen
Er zijn bepaalde protocollen opgesteld door de overheid waar wij ons als vereniging samen met onze leden aan moeten houden. Deze protocollen heeft u ook ontvangen. Wanneer leden zich aanmelden voor het volgen van lessen geven zij aan zich op de hoogte te hebben gesteld van de protocollen en gaan zij automatisch akkoord met het opvolgen hiervan.
U kunt deze protocollen voor
ouders en sporters ook terugvinden op social media. Op het terrein zijn geen toiletvoorzieningen of kleedkamers geopend. De belangrijkste maatregelen uit de protocollen zijn dan ook:
  1. Ga thuis voor aanvang naar het toilet
  2. Was je handen thuis net voor vertrek
  3. Zorg dat je je sportkleding en schoenen al aanhebt als je arriveert.

Tot slot

We hebben als vereniging alle mogelijke voorbereidingen getroffen om vooral weer lekker aan de slag te kunnen. Wij hebben er zin in en zijn er absoluut van overtuigd dat we er samen een succes van kunnen maken!

Samen sporten! Samen gezond! Hou je aan de protocollen!

Sportieve groet,
Team Sparta Wilhelmina


Rooster:
Maandag
17.30 – 18.20 uur Kleuters maandag Hoofdleiding: Carlijn Assistent: Thessa en Ellemijnke
18.30 – 19.20 uur meisjes 9 jaar en ouder maandag Hoofdleiding: Carlijn Assistent: Thessa en Ellemijnke
 
Dinsdag
16.30 – 17.20 uur Kleuters dinsdag Hoofdleiding: Thessa
Assistent: Myrthe en Anne
17.30 – 18.20 uur Meisjes 7-8 jaar dinsdag Hoofdleiding: Thessa
Assistent: Myrthe en Anne
18.30 – 19.20 uur Meisjes 9-10 jaar dinsdag Hoofdleiding: Kaylee Assistent: Pien
19.30 – 20.20 uur Meisjes 10-13 jaar dinsdag Hoofdleiding: Kaylee Assistent: Pien
 
Woensdag
17.00 – 18.30 uur 1e selectie Hoofdleiding: Sabrina en Britt Assistent: Linde, Nynke, Yasmine
18.45 – 20.15 uur 2e selectie Hoofdleiding: Sabrina, Britt en Niesa
18.30 – 19.20 uur Jongens Hoofdleiding: Danny Assistent: Marlies
 
Donderdag
17.00 – 17.50 uur Kleuters / tot 7 jaar van de woensdag Hoofdleiding: Kaylee Assistent: Marlies
18.00 – 18.50 uur Meisjes 7-9 jaar woensdag en donderdag Hoofdleiding: Kaylee en Danny Assistent: Marlies en Ellemijnke
19.00 – 19.50 uur Meisjes 10 jaar en ouder woensdag en donderdag Hoofdleiding: Danny (en Kaylee? Ligt aan grote groep) Assistent: Marlies en Ellemijnke
 
Zaterdag
9.00 – 10.30 uur 1e selectie Hoofdleiding: Sabrina en Britt Assistent: Marlies, Senna, Ellemijnke, Alyssa
10.45 – 12.15 uur 2e selectie Hoofdleiding: Sabrina, Britt en Carlijn
 12.30-14.00 3e selectieHoofdleiding: CarlijnAssistenten:Thessa, Ellemijnke, Senna, Dilar, Linde 
Sabrina on dinsdag 02 juni 2020 - 15:40:22
reactie: 0

  Annulering EGK en OW

Helaas moeten we u mededelen dat zowel de EGK als de Onderlinge Wedstrijd van dit seizoen niet doorgaan wegens de maatregelen tegen het corona virus. Hopelijk kunnen we er volgend seizoen weer iets moois van maken!
Sabrina on woensdag 25 maart 2020 - 17:28:27
reactie: 0

  Stop lessen

Goedenavond,    Gezien de maatschappelijke verantwoordelijkheid die we allemaal hebben, zal Sparta Wilhelmina deze uiteraard ook nemen. Daarbij heeft Sportaal (verhuurder van alle zalen) ook alle binnensportlocaties gesloten tot en met 1 april. Aangezien de scholen gesloten zullen zijn tot en met 6 april, gaan wij ervan uit dat ook Sportaal dit besluit overneemt. Daarom zullen alle trainingen vervallen tot 6 april. Mocht er nieuwe informatie komen, zullen wij u opnieuw op de hoogte brengen. Deze informatie is ook naar alle bij ons bekende emailadressen gestuurd.   Wij hopen iedereen straks gezond terug te zien.     Vriendelijke groet, bestuur en leiding Sparta Wilhelmina Enschede  
Sabrina on zondag 15 maart 2020 - 21:10:41
reactie: 0

  Stop lessen

In verband met het corona virus heeft Sportaal alle binnensport accomodaties gesloten tot en met 31 maart. Derhalve zullen alle trainingen vervallen tot 1 april. Houd onze site en social media in de gaten voor verdere updates. 
Sabrina on vrijdag 13 maart 2020 - 21:24:14
reactie: 0

  Turnkleding

Turnpakjes voor de meisjes van de recreatie (verplicht voor de EGK) zijn te bestellen via:


http://www.gympakjes.com/?product=sparta-Wilhelmina

Hier kunt u desgewenst ook een broekje bij bestellen.
Jongenskleding kunt u via de leiding bestellen en wordt verzorgd door Colorhouse.
Vriendelijke groet,Sparta Wilhelmina Enschede
Sabrina on woensdag 21 maart 2018 - 14:27:26
reactie: 0

Go to page:   [1] 2 3 ... 37 38 39