Start seizoen

Joepie!! We zijn weer gestart met de trainingen! Wilt u graag een proefles proberen? Dat kan, wilt u dan contact opnemen met de leiding van de groep die u wilt proberen? Iedereen heel veel plezier dit seizoen!
Sabrina on dinsdag 30 augustus 2016 - 12:29:17
reactie: 0

  Zomervakantie

Het is vakantie! We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft en dat we iedereen weer gezond en wel terug zien na de vakantie! We beginnen 29 augustus weer. Tot dan!
Groetjes, leiding en bestuur Sparta Wilhelmina
Sabrina on dinsdag 26 juli 2016 - 13:16:57
reactie: 0

  EGK

Alle uitslagen staan online in het menu links! Alle foto's vind u op de Facebook van Sparta Wilhelmina
https://www.facebook.com/SpartaWilhelminaEnschede/
Tot volgend jaar!!
Sabrina on dinsdag 21 juni 2016 - 13:20:08
reactie: 0

  Nieuwe turnpakjes

Dit jaar zal de recreatie na 9 seizoen over gaan op een nieuw pakje. Op dit moment is er overleg met een nieuwe leverancier die ook veel sneller kan leveren. De levertijden bij TemaTurn waren soms wel 8-10 weken. Nu zal dit eerder richting 2 weken zijn. De pakjes die nu in omloop zijn mogen natuurlijk de komende tijd nog gebruikt blijven worden op de EGK/trainingen e.d. Zodra duidelijk is welk pakje het zal worden zal dit bekend gemaakt worden hier en op facebook en ook hoe te bestellen. Spannend!!
Sabrina on vrijdag 01 april 2016 - 14:04:41
reactie: 0

  Contributieverhoging

Zoals aangegeven zou in de ledenvergadering de contributieverhoging worden besproken. De financiële situatie, van met name de KNGU, dwingt ons ertoe om de contributie te verhogen. De bond zit in zwaar weer en hebben de contributie voor verenigingen per lid met 4.50 verhoogd, dit wordt dus doorberekend aan de verenigingen. De penningmeester neemt een uitvoerig voorstel met de aanwezigen door. Het voorstel wordt door alle aanwezigen goed gekeurd.
  • Recreatie tot 17 jaar gaat met 1 euro omhoog
  • Recreatie 17 e.o. gaat met 2 euro omhoog
  • Extra recreatie met 2 euro omhoog
  • Selectie zaterdag met 1.50 omhoog
  • Selectie woensdag met 2 euro omhoog.
Ook zijn er twee leden toegevoegd aan de ledenadministratie om deze zorgvuldig te bewaken. Dit zijn Malika Khatir en Sabrina Oosting. Hopende u hiermee voldoende te hebben ingelicht,
vriendelijke groet,
Bestuur Sparta Wilhelmina
Sabrina on dinsdag 08 maart 2016 - 12:31:27
reactie: 0

  Jubileumjaar en Jaarvergadering

2016 is het alweer, en dat betekent voor Sparta Wilhelmina een jubileum, we bestaan dit jaar alweer 105 jaar! Dat gaan we natuurlijk met alle leden vieren, dit zal ergens rond november plaats vinden. Meer info volgt daar natuurlijk nog over.
Daarnaast is het ook bijna weer tijd voor de jaarvergadering. Met een belangrijk punt op de agenda. De KNGU (koninklijke nederlandse gymnastiek unie) zit in zwaar financieel water. Zij gaan de bondscontributie verhogen voor de gymnastiekverenigingen. In verband met de financiele crisis heeft Sparta Wilhelmina er de laatste jaren voor gekozen om geen contributieverhoging toe te passen en hebben we 'geteerd' op onze reserves. Nu de KNGU met een verhoging komt van de bondscontributie hebben we geen keuze meer dan ook voor onze leden de contributie aan te passen. Dit zal besproken worden op de jaarvergadering. Deze vindt plaats op 18 februari in de Diekmanhal, de agenda volgt nog.
Sabrina on woensdag 13 januari 2016 - 09:28:54
reactie: 0

Go to page:   1 2 [3] 4 ... 37 38 39