Jury Cursus

Op de afgelopen wedstrijd bleek wel dat er een groot tekort is aan jury mensen. Er werd dan ook een dringend verzoek gedaan of verenigingen wilden kijken of er binnen hun club mensen waren die deze cursus wilden volgen. We kregen de volgende brief van de KNGU:

Aan juryleden, leiding en besturen van verenigingen,

Om wedstrijden te kunnen organiseren hebben we voortdurend juryleden nodig. Er moeten nieuwe mensen instromen en bestaande juryleden moeten op de hoogte blijven van de steeds wisselende oefenstof.
Hiervoor organiseren we graag regelmatig cursussen. We willen graag weten of er op dit moment voldoende belangstelling bestaat om een of meer  van de onderstaande cursussen op te starten.
Om een cursus te beginnen zijn er 15 aanmeldingen nodig.
Hieronder vindt u een overzicht van de cursussen waar in het district behoefte aan is.
Door middel van aankruisen kunt u van uw belangstelling blijk geven:

Ik wil wel een cursus C1 damesturnen volgen
Ik wil wel een cursus C2 damesturnen volgen,
Ik wil wel een cursus B1 damesturnen volgen,
Ik heb belangstelling voor een cursus herenturnen,
Ik heb belangstelling voor een cursus springen,
Ik heb belangstelling voor een cursus acrogym

Een jurycursus is gratis inclusief het cursusmateriaal.
Reiskosten zijn voor eigen rekening.


Tijdens een jurycursus leert u oefeningen beoordelen tijdens een wedstrijd, dat is natuurlijk een leuke manier om meer betrokken te zijn bij de sport!
Lijkt het u leuk om dit te gaan doen en deze prachtige sport te helpen om voor iedereen wedstrijden te kunnen blijven organiseren kijk dan eens op KNGUcampus
of bel met Sabrina op 06-11297398

 
 
Sabrina on zondag 09 maart 2008 - 18:07:14
reactie: 0

  Wedstrijden 8 maart 2008 Glanerbrug

Gisteren was het dan zover, de eerste wedstrijd van het seizoen. Het was een leuke en gezellige dag. In de eerste wedstrijd jeugd niveau 11 was Seray aan de beurt, ze deed het heel goed met alleen een klein foutje op balk, die koprol ook he... Maar het niveau lag hoog en een finaleplaats zat er nog niet in.

In de tweede wedstrijd junior niveau 10 waren Kimberly en Marjolein aan de beurt. Allebei turnden ze een goede wedstrijd maar maakten allebei een foutje op brug en Kimberly ook op balk. Helaas was dat net een val teveel want het lag allemaal heel dicht bij elkaar. Zo is Marjolein door naar de finale en Kimberly helaas net niet.

Toen was het de beurt aan de meisjes van de derde wedstrijd pupil II niveau 12. Charlotte, Senem, Sanne, Sophie en Remee turnden voor het eerst een echte NTS wedstrijd. Super spannend natuurlijk en ook erg wennen, maar toch hebben ze veel plezier gehad en vooral op brug en balk en sprong nog goede cijfers neergezet! Alleen het onthouden van de mat was nog wel lastig, maar dat komt allemaal wel goed! Plezier is het belangrijkste en ervaring opdoen is goud waard.

In de andere baan was het de beurt aan Natasja en Sabrina, zij turnden de wedstrijd Senior niveau 9. Natasja sprong voor het eerst op een wedstrijd Pegasus nadat ze één keer in de les op dit toestel had geoefend! Top! Toen door naar brug waar Sabrina met de salto haar hak stootte aan de lage ligger en Natasja niet helemaal rond kwam met de 3/4 reus.
Op balk ging het eigenlijk wel lekker en ook de vloeroefening zag er heel goed uit waar goede cijfers zijn gescoord.

Voor de jongste meiden zat er (nog!) geen finale plaats in maar Sabrina en Marjolein zijn allebei door naar de finale over drie weken.
Sabrina on zondag 09 maart 2008 - 14:00:55
reactie: 1

  Puzzel van de maand

Klik op deze link en veel plezier!!
Sabrina on vrijdag 07 maart 2008 - 14:29:17
reactie: 1

  Heren Trim-Fit

In verband met werkzaamheden aan de zaal aan de dr. P. van Hoekstraat zal de les van de heren Trim-Fit in de weken 11 en 15 worden gegeven in de zaal aan de haaksbergerstraat.

Sabrina on dinsdag 04 maart 2008 - 17:36:49
reactie: 0

  Puzzel van de maandKlik op deze link en veel plezier!!
Sabrina on vrijdag 22 februari 2008 - 00:05:59
reactie: 0

  Vakantie

Volgende week, 25 februari tot 2 maart, is het vakantie. In verband met de aanstaande wedstrijden hebben sommigen een uitnodiging gekregen voor een extra les.

Fijne vakantie!!
Sabrina on woensdag 20 februari 2008 - 13:14:59
reactie: 0

Go to page:   1 2 3 ... 37 [38] 39